SÖKES: MARKNADSANALYTIKER MED SIFFERSINNE

Klappar ditt hjärta lite extra för effekten av reklam? Älskar du siffror och att analysera? Vill du arbeta i en kreativ organisation tillsammans med andra drivna medarbetare? Då är det här rätt jobb för dig. Vi på Lazzo DM Byrå strävar efter att ständigt förbättras och söker just nu en analytiker till vårt team.

Vi behandlar våra ansökningar löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag via jan@lazzo.nu

Om tjänsten

Som analytiker är du en viktig nyckelspelare. Ditt främsta ansvarsområde är att analysera våra kampanjresultat liksom våra kunders databaser. Det kan till exempel innebära att du följer upp effekterna av olika marknadsföringsinsatser, som exempelvis digital annonsering eller DR_utskick. Det görs i syfte att ge både oss och våra kunder insiktsfulla rapporter, som i sin tur fungerar som vägledare i val av marknadsföringskanaler och utveckling av CRM-processer. Som analytiker på Lazzo har du goda förutsättningar till att få vara med att utveckla processer och vara en del av företagets fortsatta expansion.

Vem är du?

Förutom att du är nyfiken på reklam tror vi även att du är en person med siffersinne och har ett skarpt öga för detaljer. Du har för tjänsten relevant utbildning, inom exempelvis programmering eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna med hög datakompetens.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundanalysarbete inom CRM liksom kunskap om dataanalys. Om du tidigare har arbetat med verktyg som Tableau och Alteryx är även det ett klart plus i kanten!

Du älskar att analysera och att följa upp resultat i din strävan efter att utvecklas och förbättras. Du är driven, nyfiken och bidrar gärna till nytänkande på arbetsplatsen. För att trivas i tjänsten är det viktigt att du vill arbeta både operativt och strategiskt. Som den lagspelare du är ser du det positiva i samarbeten. Allt för att vi i teamet tillsammans ska lyckas leverera våra kunder och uppdragsgivare de vassaste effekterna av det vi är bäst på: reklam.

Hos oss hamnar du i en organisation som befinner sig i en utvecklingsfas, vilket gör att uppgifter förändras, och därför är det viktigt att du, precis som vi, gillar förändring och utveckling.

Om Lazzo DM Byrå

Lazzo DM Byrå är en reklambyrå med koppling till Business intelligence, strategisk kundutveckling och CRM. Vår vision är att skapa reklam- och kommunikationsinsatser som ger mätbar affärsnytta och effekt för våra kunder och uppdragsgivare. En vision som sedan i början av 2000-talet har hjälpt företag runt om i Sverige att attrahera och locka nya kunder genom att bland annat skapa just mätbara reklameffekter. Mätbart lönsamma kampanjer förutsätter lagarbete. Lazzo DM Byrå är en effektiv organisation, med en väl vald kompetensmix av ”lazzoiter”. Vi följer upp, utvecklar marknadskommunikationen och mäter på flera nivåer. Vi gillar helt enkelt reklam som fungerar, ända ner på ”sista raden”.

 

Vi behandlar våra ansökningar löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag.

 

sök tjänsten Tillbaka till nyheter