SÖKES: PRODUKTIONSLEDARE SOM EFTERSTRÄVAR WOW-EFFEKTER

Bli en del av Sveriges ledande DM-byrå inom persontrafik.

Som produktionsledare ansvarar du för att planera, leda och driva teamet, projekten och produktionerna. Du säkrar att idéerna realiseras och levereras enligt kundens förväntningar och inom överenskomna tider och budgetar. Du gillar att få saker gjorda och att driva processer framåt, har en förkärlek för ordning och reda och gillar människor. Att vara öppen, flexibel och möjlighetsorienterad är också något som kommer väl till användning. Du är kontaktperson för både kunder, leverantörer och partners. Vi hoppas att du redan har erfarenhet från trycksaksproduktioner, DR-utskick och epost. Relevant utbildning.

Om dig

Du är proaktiv, driven och nyfiken och har även ett affärsinriktat och kommersiellt intresse. Du vill vara med och skapa effektiva lönsamma kommunikationskoncept åt våra uppdragsgivare. Vi erbjuder dig en stimulerande och utvecklande tjänst där du får möjlighet att verka i ett bolag med stor framåtanda och attraktionskraft.

Om oss

Lazzo DM Byrå är en fullservice reklambyrå inom kundutveckling. Vi hjälper företag från hela Sverige med att attrahera nya kunder och skapa mätbara reklameffekter. Som ”Lazzoit” kommer du ha mätbarhet, kreativitet och affärsmässighet som ledord. För över femton år sedan fångade vi vår första kund. Och fler har det blivit inom såväl B2B och B2C. Vi följer upp, utvecklar marknadskommunikationen och mäter på flera nivåer. Vi gillar reklam som funkar ända ner på ”sista raden”. Vi finns med bas i Skövde och säljkontor i Göteborg.

 

Arbetstid och tillträde efter överenskommelse. Du söker tjänsten via e-post till jan@lazzo.nu med uppdaterat CV. Vi arbetar med löpande urval.

 

 

sök tjänsten   Tillbaka till nyheter