SÖKES: PROJEKTLEDARE MED KÄNSLA FÖR MARKNADSFÖRING OCH KUNDRELATIONER


Vi växer, och nu söker vi dig som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av att vara en viktig del av ett företag med höga ambitioner.

För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar att göra affärer och har en naturlig förmåga att skapa förtroendefulla relationer gentemot kunder och prospekts. Du har tidigare erfarenhet av att leda projekt, sälja genom Business-to-business och utarbeta offerter & avtal. Ditt strategiska liksom affärsmässiga förhållningssätt går i linje med en av våra grundpelare: Vi finns till för kunderna. Tillsammans arbetar vi alltid för att leverera det vi är bäst på: Reklam som gör skillnad.

För att bli en värdefull del av vårt team på Skövdekontoret tror vi att du också har någon slags bakgrund/utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring. Om du dessutom har Byråvana är det ett klart plus i kanten.

Vidare tror vi att du är en klippa när det kommer till att:
• Proaktivt utveckla kundens affär
• Hålla överenskommen budget
• Prestera under deadlines
• Arbeta strukturerat och resultatfokuserat
I den här rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid personlighet.

Vi erbjuder dig bland annat:
• Ett starkt team som tycker om att ha roligt tillsammans och som alltid strävar efter att nå längre än förra gången
• Ljusa & fräscha lokaler i en innovationsmiljö i Skövdes Gothia Science Park (GSP)
• Ett stenkast till goda kollektivtrafikförbindelser

Om Lazzo DM Byrå

Lazzo DM Byrå är en reklambyrå som skapar reklam och kommunikationsinsatser med mätbar effekt. Vår vision att skapa reklam och kommunikationsinsatser som ger mätbar affärsnytta för våra kunder är en vision som sedan i början av 2000-talet har hjälpt företag runt om i Sverige att attrahera och locka nya kunder. Som DMbyrå är vårt arbete kopplat till strategisk kundutveckling, CRM och Business intelligence.
Mätbart lönsamma kampanjer förutsätter lagarbete, något vi på Lazzo DM Byrå är väl medvetna om. Därför är det självklart för oss att också vägen till framgång spelar stor roll. Vår väl valda kompetensmix av lazzoiter skapar tillsammans en effektiv organisation.

Är du den som gillar att ta initiativet och att aktivt arbeta för att utveckla kundrelationer? Då kan just du vara den vi söker. Skicka in din ansökan redan idag till work@lazzo.nu. Vi arbetar med löpande urval.

 

sök tjänsten Tillbaka till nyheter