SÖKES: WEBSTRATEG / DIGITAL KREATÖR

Vi söker dig som brinner för digitala och sociala medier. Som Digital kreatör är ditt främsta ansvarsområde att skapa, producera och följa upp innehåll av våra uppdragsgivares digitala marknadsföring.

Vi söker dig som brinner för digitala och sociala medier. Som Digital kreatör är ditt främsta ansvarsområde att skapa, producera och följa upp innehåll av våra uppdragsgivares digitala marknadsföring. Det innebär att du ska producera och publicera webbsidor, banners, sociala media, nyhetsbrev och annan e-postmarknadsföring. Det ligger även i ditt ansvar att följa upp och analysera mottagandet och resultatet av den digitala marknadsföringen. Tillsammans med vår marknadsanalytiker skapar du förståelse för den digitala och sociala media arenan och framtiden inom dessa. Om du drivs av att förstå din målgrupp och anpassa innehållet i din kommunikation kommer du att trivas och lyckas i rollen. Du har en grundläggande kunskap i digitala kommunikationsverktyg som WP eller motsv., Apsis och Google Analytics kombinerat med en förståelse för visuell kommunikation.

Du har relevant utbildning inom området och helst erfarenhet från liknande jobb.

Du är proaktiv, driven och nyfiken och har även ett affärsinriktat och kommersiellt intresse. Du vill vara med och skapa effektiva lönsamma kommunikationskoncept åt våra uppdragsgivare. Du har ett genuint intresse för det senaste inom webb och sociala medier. Relevant utbildning inom området. Vi erbjuder dig en stimulerande och utvecklande tjänst där du får möjlighet att verka i ett bolag med stor framåtanda och attraktionskraft.

Lazzo DM Byrå är en fullservice reklambyrå inom kundutveckling. Men har därutöver kompetens inom strategisk kundutveckling och CRMVi hjälper företag från hela Sverige med att attrahera nya kunder och skapa mätbara reklameffekter. Som ”Lazzoit” kommer du ha mätbarhet, kreativitet och affärsmässighet som ledord.

För över femton år sedan fångade vi vår första kund. Och fler har det blivit inom såväl B2B och B2C. Vi följer upp, utvecklar marknadskommunikationen och mäter på flera nivåer. Vi gillar reklam som funkar ända ner på ”sista raden”.

Arbetstid och tillträde efter överenskommelse. Du söker tjänsten via e-post till jan@lazzo.nu med uppdaterat CV. Vi arbetar med löpande urval.

 

sök tjänsten Tillbaka till nyheter