Lazzo reklambyrå logotyp

Science Park Skövde

Digital kampanj med
dealflow på rekordnivå

Science Park Skövde är en game changer for business. En plats för människor och företag som vill bidra med nytänkande, utveckling och tillväxt inom dess profilområden: digitalisering, dataspel och smart industri.

 

Ett av parkens erbjudanden är Sweden Game Startup som under närmare 20 år stöttat dataspelsutvecklare från spelidé till bolag och miljontals dataspel sålda världen över. Några av succéerna som signerats Skövde-bolag är Goat simulator, V Rising och Valheim. Gemensamt för de tre spelen är att bolagen bakom dem alla tre har startat sin resa i Sweden Game Startup.

 

På uppdrag av Science Park Skövde genomförde Lazzo under våren och sommaren 2023 en digital kampanj för att skapa dealflow, att locka nya entreprenörer och team att ta steget för att satsa på sin idé, att utveckla ett bolag.

 

Kanaler och målgrupper för kampanjen valdes med omsorg för att nå ut på ett kostnadseffektivt sätt och med starkt resultat. Budskapen i kampanjen var utmanande och skapade vasst resultat, såväl via Facebook som X. Mycket höga click through rates för en avancerad tjänst som denna och inte minst avseende ansökningar till programmet. Kampanjens tio annonsveckor genererade inte mindre än 32 högkvalitativa ansökningar. Normalt tar Sweden Game Startup emot ett 50-tal ansökningar per år.

Vill du veta mer om kampanjen?

Kontakta ansvarig projektledare,
Jan Brissman på jan.brissman@lazzo.nu
eller +46 708-82 27 40

Slider