Lazzo reklambyrå logotyp

Värmlandstrafik

Hållbar inflyttningspresent.
Välkommen hem!

”En gemensam vision för kollektivtrafiken i Värmlands utveckling är Smart resande i Värmland. Detta innebär att Region Värmland skall skapa förutsättningar för smart resande och bidra till en levande region. Smart innebär också att Region Värmland ska vara kreativt samt utmana för att hitta nya tjänster och lösningar för att möta invånarnas transportbehov. ” 

Region Värmland jobbar också med att underlätta för invånare att vilja välja mer hållbart och att motiveras till förändring av sina resvanor.

 

Lazzo har under en lång följd av år jobbat med kollektivtrafik och att locka nya resenärer. Ett bland flera koncept är att löpande bearbeta nyinflyttade. Det har tidigare visat sig vara en bra metod för att locka nya kunder i Värmland och även för andra områden i Sverige. Att bearbeta nyinflyttade ger bra genomslag för resande, resultaten att en av fyra väljer att provåka talar sitt tydliga språk. Dessutom bygger denna form av koncept samtidigt varumärke och slussar naturligt in den nyinflyttade i kollektivtrafiken och att bli trogna resenärer. Välkommen hem!

                                   

Jan Brissman

Vill du veta mer om kampanjen?

Kontakta ansvarig projektledare,
Jan Brissman på jan.brissman@lazzo.nu
eller +46 708-82 27 40

Slider