MÅNGMILJONAVTAL FÖR ÖKAT OCH MER HÅLLBART RESANDE

 

Jönköpings Länstrafik har bestämt sig. Lazzo är en vinnare i dess upphandling. Avtalet som löper på två år, med möjlighet till två års förlängning, är värt mångmiljonbelopp.

– Vi ser fram mot att jobba tillsammans med Lazzo för att både locka nya kunder och utveckla vår befintliga för att bidra till ett mer hållbart resande, säger Anne Mårtensson, 

 JLT har nyligen genomfört en upphandling av reklambyråtjänster och nu står det klart att Lazzo lämnat vinnande anbud och tilldelas uppdraget.

– Vi kommer att bidra med kunskap och kompetens inom fyra delområden; strategiskt kommunikations- och varumärkesarbete, löpande produktion av kampanjer och aktiviteter, marknadsundersökningar och CRM. CRM är ett system och en process för att hitta, behålla, utveckla och återta kunder samt att förstå kundernas beteende för att kunna samarbeta med dem på bästa sätt med olika typer av tjänster och produkter, förklarar Brissman som är stolt över att Lazzo vunnit upphandlingen.

Lazzo har över 20 års erfarenhet av att arbeta specifikt med kunder som levererar kollektivtrafik.

– Att vi nu blivit valda som partner för JLT är ett erkännande av vårt team och den specialistkunskap vi besitter för att hjälpa uppdragsgivare inom persontrafik att nå sina affärs- och verksamhetsmål, en viktig del i samhällets arbete med att öka hållbart resande.

– Det ska bli roligt att arbeta med Lazzo. Vi ser fram emot ett utmanande och utvecklande samarbete, säger Anne Mårtensson.

De persontrafikbolag Lazzo har avtal med för närvarande är Västtrafik, Värmlandstrafik, Länstrafiken Örebro och Jönköpings Länstrafik.

  

Mer information

Om du vill ha mer information är du välkommen att ta kontakt med Jan Brissman, VD, på 0708-82 27 40 eller jan@lazzo.nu.

  

Kort om Lazzo

Lazzo är en strategisk reklambyrå som skapar reklam som ger mätbar och synlig effekt – vi ser till så varje reklamkrona ger dubbelt tillbaka. Det innebär att vi hjälper våra uppdragsgivare att växa, öka sina intäkter och bli mer kända samt att nå sina affärsmål. Lazzo är en fullservice-byrå med 15 medarbetare som har olika specialistkompetenser. Vi har kontor i Skövde och Göteborg och arbetar bland annat med företag inom såväl B2B som B2C.