Lazzo reklambyrå logotyp

Vi söker en driven projekt-/produktionsledare

Tjänsten är ett vikariat nov21-dec22. Du får ta över och utveckla väl etablerade arbetsrutiner. Lazzo är under tillväxt och möjligheter till fast tjänst är goda. Fler tjänster kommer aviseras i höst.

 

Som projekt-/produktionsledare ansvarar du för att planera, leda och driva teamet, projekten och produktionerna. Du säkrar att idéerna realiseras och levereras enligt kundens förväntningar och inom överenskomna tider och budgetar. Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande tjänst där du får möjlighet att verka i ett bolag med stor framåtanda och attraktionskraft.

 

Du gillar att få saker gjorda och att driva processer framåt, har en förkärlek för ordning och reda och gillar människor. Att vara öppen, flexibel och möjlighetsorienterad är också något som kommer väl till användning. Du är kontaktperson för både kunder, leverantörer och partners. Vi hoppas att du redan har erfarenhet från ex. marknadsavdelning, byrå och har relevant utbildning.

Välkommen med din ansökan till jan@lazzo.nu senast 10/9 men vänta inte. Intervjuer görs löpande.

Om Lazzo

Lazzo är en strategisk reklambyrå som brinner för effektiv kommunikation som ska göra stor skillnad för våra uppdragsgivares affärsverksamhet. Vi har alltid fokus på verksamhets affärsmål vilket betyder att insatserna ska ge mätbara effekter som till exempel att öka försäljningen, varumärkeskännedomen eller att företaget blir en mer attraktiv arbetsgivare.

 

Tillsammans är vi 10 medarbetare med olika specialistkompetenser som utgår från våra kontor i Skövde och Göteborg. Där jobbar vi med kunderna inom både B2B, B2C och vi har en närmast unik kunskap inom persontrafik.

Slider