Lazzo reklambyrå logotyp

SBB

Så in i norden roligt lägenhetsrace

Bostäder, ett ständigt omdebatterat ämne oavsett om det gäller hyresnivåer, inköpspris, räntor eller bristen på desamma.

 

Vi är stolta över att samarbeta med en av landets stora aktörer på området, börsnoterade Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB. Primärt handlar vårt uppdrag om att skapa kännedom om och intresse för såväl nyproduktioner som befintliga bestånd av fastigheter och hyreslägenheter. Det handlar helt enkelt om att locka nya kunder.

 

Vi är ödmjuka inför uppdragen som kräver såväl målgruppskännedom som lokalkännedom. Vi har hittills haft förmånen att arbeta med en handfull objekt och orter, bland annat Gävle, Växjö och Höganäs.

 

För att nå ut till och bearbeta olika målgrupper har vi jobbat med såväl Facebook-kampanjer och landningssidor som marknadsundersökningar, målgruppsanalyser, folder, adresserade direktutskick och oadresserade direktutskick. Aktiviteter, enheter och innehåll anpassat för målgrupp och objekt. Arbetet har genererat resultat i form av ökad kännedom, stort intresse, visningar och nya avtal.

 

Välkommen hem till SBB Norden.

                                   

Vill du veta mer om kampanjen?

Kontakta ansvarig projektledare,
Jan Brissman på jan.brissman@lazzo.nu
eller +46 708-82 27 40

Slider