Varje investerad reklamkrona ska ge dig dubbelt tillbaka.

Lazzo är en strategisk reklambyrå som tror på att genomtänkt kommunikation kan göra stor skillnad för er affärsverksamhet. Vi skapar kreativ reklam och koncept som alltid går att mäta effekten av tack vare vår arbetsprocess som omfattar analys, strategi, genomförande och uppföljning.

Vi har alltid fokus på er verksamhets affärsmål som exempelvis kan handla om att få fler kunder, få befintliga kunder att köpa mer eller att bli mer känd i målgrupperna. Marknadsföringsinsatserna ska ge mätbara effekter som att öka försäljningen, varumärkeskännedomen eller att företaget blir en mer attraktiv arbetsgivare. Lazzo är en fullservicebyrå med ca 15 medarbetare som har olika specialistkompetenser. Vi har kontor i Skövde och Göteborg och arbetar bland annat med företag inom B2B, B2C och persontrafik.

Det som skiljer oss från de flesta andra byråer är vårt fokus på mätbara resultat. Lazzos grundinställning är att varje investerad reklamkrona ska ge dubbelt tillbaka. Här är vi lite annorlunda än andra.